Ivo de la Porte: “Van beloftendivisie naar topdivisie”

Ivo de la Porte: “Van beloftendivisie naar topdivisie”

12 juli 2024
De 21-jarige Ivo de la Porte uit Oostwoud heeft zich voor het seizoen 2024/2025 aangesloten bij Team Sprog. Waar hij vorig jaar nog uitkwam in de beloftendivisie voor Bouwselect / De Haan Westerhoff, zal hij dit jaar debuteren naar de topdivisie.

Tijdens de Sjoerd Huisman Bokaal (Marathon Cup 6) in 2022 stond hij voor het eerst op het hoogste podium in de beloftendivisie, en hij hoopt deze prestatie dit seizoen met het team te herhalen in de topdivisie: "We zijn een team van vijf jonge mannen vol motivatie en energie. Zowel op collectief als individueel niveau streven we naar groei en mooie resultaten. Een teamoverwinning is natuurlijk ons ultieme doel."

Zijn doel dit seizoen? "De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al in volle gang en ik merk dat het harde werk zijn vruchten begint af te werpen. Ik wil mijn fysieke groei verder ontwikkelen om mooie resultaten te behalen in mijn debuutseizoen als Topdivisie-rijder. Daar ga ik voor!”

meer Actueel

sport & business

Team Sprog

Sponsoren gezocht

Dit seizoen gaan we ons derde jaar in de Topdivisie tegemoet. Het eerste jaar, waarin ons team haar debuut maakte, behaalden we naast verschillende top 10 klasseringen, een prachtige overwinning tijdens de zwaarste wedstrijd van het seizoen in Zweden; de Sea Ice Classic over 150 km. Afgelopen seizoen behaalden we een mooie 5e plaats in het ploegenklassement, werden we 2e op het ONK 150 km én wonnen we de Alternatieve 11-stedentocht op de Weissensee over 200 km. Dat maakte dat wij afgelopen seizoen het meest succesvolle team op natuurijs waren.

Dat succes heeft allerlei raakvlakken. Ondernemen is namelijk topsport, en topsport is ondernemen. Ze vertegenwoordigen beiden krachtige aspecten van dezelfde medaille. En die medailles kun jij – als sponsor – toejuichen.

Wil jij je verbinden aan Team Sprog? Klik dan snel op de onderstaande knop voor meer informatie!

sponsoren