Zomerijs onder de schaatsen: Training in Thialf

Zomerijs onder de schaatsen: Training in Thialf

19 augustus 2024
Vanaf deze week is Team Sprog weer op het ijs te vinden, na een zomer vol intensieve trainingen. Vanaf maandag 19 augustus tot en met 3 september zal het team in Thialf trainen om zich optimaal voor te bereiden op het komende schaatsseizoen.

Hoewel het lange tijd onzeker was of er dit jaar zomerijs zou komen, was de opluchting groot toen op 7 augustus het ijs werd opengesteld voor de beste schaatsers van Nederland. Voor velen voelde de eerste meters op het zomerijs als thuiskomen. De vertrouwde omgeving van Thialf biedt de perfecte omstandigheden om weer in het ritme te komen en de laatste finetuning aan te brengen voor het nieuwe seizoen.

De ijshal is tijdens deze periode niet alleen toegankelijk voor topsporters; ook leden van de KNSB hebben tot 12 september de mogelijkheid om gebruik te maken van het zomerijs. Dit biedt een unieke kans om te schaatsen waar normaal gesproken alleen de top van Nederland traint.

Voor Team Sprog is deze tijd van groot belang om de puntjes op de i te zetten en zich te meten met andere rijders. Het is het begin van een nieuwe reeks uitdagingen en ambities, met als doel om dit seizoen weer sterke prestaties neer te zetten. We kijken uit naar een periode vol hard werken en mooie vooruitzichten voor Team Sprog op het zomerijs van Thialf!

meer Actueel

sport & business

Team Sprog

Sponsoren gezocht

Dit seizoen gaan we ons derde jaar in de Topdivisie tegemoet. Het eerste jaar, waarin ons team haar debuut maakte, behaalden we naast verschillende top 10 klasseringen, een prachtige overwinning tijdens de zwaarste wedstrijd van het seizoen in Zweden; de Sea Ice Classic over 150 km. Afgelopen seizoen behaalden we een mooie 5e plaats in het ploegenklassement, werden we 2e op het ONK 150 km én wonnen we de Alternatieve 11-stedentocht op de Weissensee over 200 km. Dat maakte dat wij afgelopen seizoen het meest succesvolle team op natuurijs waren.

Dat succes heeft allerlei raakvlakken. Ondernemen is namelijk topsport, en topsport is ondernemen. Ze vertegenwoordigen beiden krachtige aspecten van dezelfde medaille. En die medailles kun jij – als sponsor – toejuichen.

Wil jij je verbinden aan Team Sprog? Klik dan snel op de onderstaande knop voor meer informatie!

sponsoren